top of page

SETMANA DE LA FAMÍLIA. de l’1 al 10 de MARÇ de 2019

Les diòcesis amb seu a Catalunya dediquen una setmana a promoure els valors familiars i a pregar per la família. El lema d’aquest any es “La família, bressol i referència de la nova humanitat”. Ens convida a considerar que, en Jesús, Déu s’ha encarnat en una família. Ens remarca que la família és el lloc on l’amor de Déu no es cansa de generar vida i on la humanitat renovada descobreix la joia de viure en pau i estimació.

Per portar aquest goig al món, el Papa Francesc va voler que la IX Trobada Mundial de la Família, celebrada a Dublín el passat mes d’Agost, es dediqués a donar testimoni que la crida de la seva exhortació a viure d’acord amb “La joia de l’amor” és possible. Així també ho ha manifestat el Sínode dels Joves celebrat el passat més d’Octubre. Amb la seva decisió de fonamentar-se en l’amor, les famílies entren en el somni de Déu i confirmen als joves que viure en l’amor no és una quimera impossible. Aquesta setmana ens convida a renovar l’amor familiar que esdevé força pels joves, companyia pels grans i esperança per la humanitat.


​Sant Joan Despí

bottom of page