top of page

COMENÇEM UN NOU CURS

Tot just encetat el mes de setembre comencem un nou curs. Un nou curs on continuarem les activitats habituals de la Parròquia. La adoració dels dijous al matí i dels primers i segons divendres de mes després de missa. Els recessos dels segons i quarts dijous de mes. Aquest curs encetem un nou horari el segon dijous de mes, de 19:30h a les 20:30h. També el lloc on és farà serà al presbiteri per la major qualitat de l’audició. Cada segon i quart dimecres de mes hi ha la formació bíblica després de missa. Igualment el servei de catequesis per a preparar els infants a la primera comunió i els adolescents a la confirmació. També la Parròquia ofereix cada dissabte al matí l’espai de lleure des de valors cristians i evangèlics organitzat pel club “Espurna”. Pel que fa a Càritas continua l’atenció a aquelles famílies que tenen necessitat mitjançant un seguiment per a cobrir les seves mancances. Els horaris de missa durant la setmana i el cap de setmana es mantenen.

Es cert que la Parròquia és una parròquia viva però depèn de nosaltres que vagi sent evangelitzadora. Que vagi sortint d’ella mateixa per a l’evangelització. Com diu el Papa Francesc una parròquia en sortida que arribi a les perifèries no només assistencials sinó existencials. N’hi ha tanta necessitat per a ser predicat l’evangeli, hi ha tanta fam i set de Déu. No ens podem quedar indiferents només en una pastoral de manteniment cal arriscar. Com diu Sant Pau “Ai de mi sinó predico l’evangeli”.

Que aquest nou curs sigui una nova oportunitat per a l’evangelització.

Mn. Ricard Hernández, rector.


​Sant Joan Despí

bottom of page