top of page

TANT DE BO QUE AVUI SENTÍSSIU LA SEVA VEU, NO ENDURIU ELS VOSTRES CORS

Aquest verset del salm 94 ens recorda que el cristià ha de tenir oberta la oïda de la Fe. La oïda ens fa escoltar la veu dels altres, escoltar sense prendre partit, escoltar informacions. Però la oïda de la Fe ens fa sentir i descobrir la paraula de Déu per a la nostra vida. Déu parla mitjançant la seva paraula. La paraula de Déu a la que tots estem sotmesos, interpretada en comunió en l’Església, ens mostra la voluntat de Déu en la nostra vida. Déu també ens parla mitjançant les persones i els esdeveniments. Per això la paraula és eficaç quan ens posa en moviment i quan va canviant el nostre cor. Si estimes la paraula t’has de deixar convertir per ella. I jo em pregunto. Llegim sovint la paraula de Déu? Fem pregària mitjançant la paraula? Estem atents a la paraula proclamada en les nostres celebracions? Abans de Missa llegim l’evangeli i ens preguntem que ens diu Jesucrist en la nostra vida i en la situació que vivim?. Ser cristià adult és obeir la paraula de Déu, però si no la coneixem, però si no l’estimem, com podem ferli cas.

Mn. Ricard, rector.


​Sant Joan Despí

bottom of page