top of page

NOU COMUNICAT DE NOMENAMENTS

El maig passat el Bisbat emetia un comunicat amb els canvis de mossens i aquesta setmana va fer-ne un de nou. En el què respecta al nostre arxiprestat de Sant Feliu de Llobregat les parròquies queden així:

- Mn. Ricard Hernández Taulé

Rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Sant Joan Despí i capellà de Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

- Mn. Vicenç Guinot Gómez

Rector de les Parròquies de Sant Miquel Arcàngel i Sant Bartomeu de la Quadra de Molins de Rei. Rector de la Parròquia de Sant Vicenç de Castellbisbal. Rector de la Parròquia de Santa Eulàlia de El Papiol.

- Mn. Joan Manuel Serra Oller

Vicari de les Parròquies de Sant Miquel Arcàngel i Sant Bartomeu de la Quadra de Molins de Rei. Vicari de la Parròquia de Santa Eulàlia de El Papiol.

- Mn. Sergi Sicília Sansi

Rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Sant Feliu de Llobregat.

- Mn. Miquel Àngel Jiménez Colás,

DP Adscrit i amb l’encàrrec pastoral de la Parròquia de Sant Vicenç de Castellbisbal. Continuen els seus nomenaments d’adscrit a les Parròquies de Sant Miquel Arcàngel i Sant Bartomeu de la Quadra de Molins de Rei.


​Sant Joan Despí

bottom of page