top of page

PARAULES DE COMIAT de Mn. Joan Manuel Serra i Oller

Els anys que he estat amb vosaltres, convivint a la rectoria amb Mn. Vicenç i els seus pares, han estat una benedicció del cel.

Ja sabeu que la meva dedicació fonamental és la Notaria de qüestions administratives matrimonials, a la Cúria diocesana del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. Des de fa tres anys, també formo part del Tribunal Eclesiàstic. De manera que a la parròquia ajudo en el que puc. A més, aquest darrer any hem hagut d’auxiliar la Parròquia de Sitges i per això m’heu vist menys encara. La celebració de la missa vespertina a la sala multiconfessional de l’Hospital Moisès Broggi, també ha estat una benedicció per a mi, i potser continuaré celebrant-la, tot i marxar també cap a Molins de Rei, i El Papiol.

De l’Hospital en dic “el món del dolor”. I els sacerdots marians, sempre que ens donen l’oportunitat, aprofitem per recordar que des del cel ens arriba un Crit d’Auxili: oracions i sacrificis oferts amb molta fe i amor, per ajudar a la conversió dels pecadors, perquè no vagin a parar a l’infern sinó al Cel. Al Cel on el Pare Etern ens hi espera amb els braços oberts.

De manera que, a reveure, i si no ens tornem a veure aquí a la terra, ens veiem, al cel, i que cadascú de vosaltres ajudi a portar-hi un milió d’amics i amigues. http://mossenjoan.com/index_JMSO.html


​Sant Joan Despí

bottom of page