top of page

18 JUNY CORPUS CHRISTI

Celebrem la solemnitat de Corpus Christi per venerar el gran do de Jesús-Eucaristia. Diumenge al matí hi haurà Missa a les 10:00h. i a les 12:00h. ( a les 11:00h. no hi ha Missa).

Horari: 17:30h. confessions.

18:30h. Eucaristia.

19:30h. Pocessó (carrers barri centre)

El Santíssim estarà exposat durant el dia a l’ermita de la Mare de Déu del bon viatge, de 9:00h. a 17:00h. Les persones que vulgueu acompanyar Jesús sacramentat podeu apuntar-vos per fer un torn. A les 11:00h. es resarà el Rosari, a les 15:00h. la Coronilla de la Divina Misericòrdia i a les 16:30h. res de Vespres i benedicció amb el Santíssim.

El mateix diumenge, a partir de les 11:00h. s’hi pot anar a col·laborar en la confecció de la catifa de la façana de l’església. Podeu participar persones de totes les edats. Igualment podeu donar un cop de ma en els altars més propers a casa vostra: ca l’Enriqueta, Frederic Casas, Filles de Maria, Baltasar d’Espanya.

Diumenge 18 de juny celebrarem la solemnitat de Corpus Christi (El Cos i la Sang del Senyor), és a dir, la presència real de Jesucrist sota els signes del pa i el vi. La fe catòlica ens ensenya que a la Missa, després de la invocació a l’Esperit Sant i les paraules de la consagració, a sobre l’altar el pa deixa de ser pa i el vi deixa de ser vi, ho són només en aparença, doncs, s’han convertit en el Cos i la Sang de Jesús.

Damunt l’altar tenim la presència de Jesús, amb el seu Cos i Sang, Ànima i Divinitat. És, per tant, una presència, la de Jesús, que es capta no per l’evidència dels sentits (vista, gust, tacte), sinó per l’acceptació rendida de les paraules del mateix Jesús que va dir: “ això és el meu Cos”, “aquest és el calze de la meva Sang”. En definitiva, creiem en la presència real de Jesús en l’Eucaristia per la fe, donem fe a la paraula de Jesús.

#Galeria

​Sant Joan Despí

bottom of page