CLASSE DE RELIGIÓ A L'ESCOLA

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, té previst iniciar el període de preinscripcions a les escoles i instituts de titularitat pública del 23 de març al 4 d'abril. Per aquest motiu els pares i mares cal que sigueu conscients del vostre compromís en l'educació cristiana dels vostres fills que vau assumir el dia que els vau batejar.

En aquest sentit, la classe de religió, no substitueix la catequesi de la parròquia -en totes les edats- sinó que és un bon complement. I com a ciutadans teniu dret a demanar, tal com està previst per la legislació vigent, la classe de Religió i Moral catòlica.


​Sant Joan Despí

© Copyright Parroquia de Sant Joan Despí 2012-2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now