top of page

VISITA PASTORAL DEL BISBE AGUSTÍ AL NOSTRE ARXIPRESTAT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

Un dels compromisos de tot bisbe de l’Església catòlica és “passejar-se” per les poblacions que configuren el territori del Bisbat que té assignat.

L’objectiu és tenir un contacte directe amb les persones que formen part de les diferents comunitats parroquials, religioses,... Igualment, el fet de desplaçarse fa que pugui trepitjar i conèixer de primera ma el terreny a on transcorre la vida dels seus feligresos.

Aquest any, doncs, tindrem VISITA PASTORAL en el marc del Pla Pastoral. Molts recordareu l’anterior VISITA que va ser l’any 2007. La d’enguany serà més senzilla perquè no es visitarà cada parròquia en particular, sinó cadascun dels 9 arxiprestats al llarg dels cursos 2016/17 i 2017/18. I al igual que l'anterior VISITA, començarà pel nostre arxiprestat de St. Feliu de Llobregat. D’aquesta manera el nostre pastor podrà servir millor a la vivència i comunió en la fe a la nostra diòcesi.


​Sant Joan Despí

bottom of page