top of page

JORNADA D'INFÀNCIA MISSIONERA 2017

El 22 de gener amb la Jornada d'Infància Missionera, l'Església a Espanya convida als fidels a tornar la mirada en els més petits i celebrar amb ells una jornada missionera. Tot just tancat el temps de Nadal, en el qual hem contemplat a Déu fet infant, s'encén una nova llum que il·lumina l'expressió d'aquests petits: ara és en les seves cares on seguim contemplant el rostre de Déu.

La Jornada d'Infància Missionera 2017, amb el seu lema "Segueix-me" incideix especialment en la tercera dimensió, la pràctica de la vida cristiana, seguint el rastre de Jesús.

En contemplar el rostre i sentir la tendresa de la mirada de Jesús, els nens escolten amb atenció la invitació a ser el millor dels seus amics. Es tracta que els petits sentin aquesta invitació i responguin amb promptitud.


​Sant Joan Despí

bottom of page